ALBLASSERDAM – Werkgevers, werknemers en werkzoekenden kunnen elkaar op donderdag 31 maart vinden en ontmoeten tijdens de jaarlijkse banenmarkt in Alblasserdam. In de hele regio zijn scholieren opgeroepen om zich te komen oriënteren bij hun toekomstige werkgevers. Ook alle ingeschreven werkzoekenden bij de Sociale Dienst Drechtsteden zijn benaderd voor de banenmarkt. Bijzondere aandacht dit jaar gaat uit naar de ouderen die graag aan het werk willen.

Door de toenemende vergrijzing hebben veel werkgevers een groot tekort aan goed opgeleid personeel. Iedereen die kan werken, is hard nodig de komende jaren. De senioren die met hun kennis en kunde graag aan de slag willen, zijn daarom van harte uitgenodigd om naar de banenmarkt te komen.

Voor het evenement hebben zich ook al vele werkgevers aangemeld. Op de banenmarkt zijn onder andere de volgende standhouders te verwachten: Coachend Paard, CdeNo Uitzendservice, Datacom Drechtsteden, Drechtwerk, Flexforce Personeelsdiensten, Kringloop Alblasserdam, Leer-Werk Academie, Raaak Uitzendbureau(zie foto), Randstad Uitzendbureau, Sociale Dienst Drechtsteden, Senior Actief, UWV, Valk Welding, Visser & Smit Hanab, zorginstelling Rivas en zorginstelling Waardenburgh.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich nog tot 21 maart 2011 aanmelden bij de bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Alblasserdam, mevrouw E. Kras-Smit via e.kras-smit@alblasserdam.nl of 06-45325638.

De Banenmarkt Alblasserdam wordt om 10.00 uur geopend door wethouder Ad Cardon. De markt duurt tot 17.00 uur en vindt plaats in de Royal Zaal van Landvast aan de Haven 4 in Alblasserdam.