ALBLASSERDAM – Juf Vera, directeur van OBS Het Palet in Alblasserdam is 16 maart 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Afgelopen donderdag heeft het team en hebben de kinderen van Het Palet haar daarom verrast met een gezellig feestje. ’s Morgens vroeg werd de juf thuis opgehaald met een TukTuk en naar school gebracht. Daar hebben de kinderen een lied voor haar gezongen, dat speciaal voor haar geschreven was. In de hal van de school mocht juf Vera plaats nemen op een luie stoel en kreeg ze een beautybehandeling van de kinderen. 

De kinderen hebben haar nagels gelakt, haar een gezichtsmasker gegeven, lippenstift en oogschaduw op gedaan en nog veel meer. ’s Middags heeft de juf getrakteerd in de klassen en was er nog een borrel met alle juffen en meesters, leidsters van WASKO en allerlei andere mensen waar juf Vera mee “kwekt” de hele dag. Dit laatste kwam ook terug in het lied dat voor juf Vera gezongen en gerapt is.

“Iedereen wil met haar kwekken,
ze voert wel honderden gesprekken.
GMR of BMT, wat het is ‘k heb geen idee”.

Gelukkig was de laatste zin van het lied “onze juffrouw Vera, nog zeker 100 jaar!”.

Foto en tekst ingestuurd door Danielle van Weert.