ALBLASSERDAM – Het gaat goed met de vrouw die zaterdag 15 januari zwaargewond raakte bij een woningbrand in de Rijnstraat in Alblasserdam. Dat heeft de moeder van de vrouw via deze site laten weten. “Lilien is er bijna weer helemaal bovenop. Ze woont nu beschermd, vlakbij haar ouders. Ze laat iedereen groeten en danken,” aldus Alma Maasbach. De brand ontstond voor zover bekend in de wasdroger. De woning werd door de uitslaande vlammen voor een groot deel verwoest.

De zwaargewonde Lilien werd door de brandweer uit de vlammenzee gered en werd daarna direct overgebracht naar het ziekenhuis. Ze bleek er erg slecht aan toe. De vrouw had uitwendige en inwendige brandwonden en had veel roet ingeademd. Vanuit het ziekenhuis in Rotterdam werd Lilien naar Antwerpen gereden. Inmiddels is de vrouw dus zover genezen, dat ze weer thuis is. Maasbach bedankt via deze weg iedereen voor de gebeden en het medeleven.