ALBLASSERDAM – De A-Kidz activiteiten in sportcentrum Blokweer in Alblasserdam zijn afgelopen voorjaarsvakantie druk bezocht. Dinsdag 1 maart kwamen maarliefst 135 kinderen af op de activiteiten. Volgens de organisatie was het thema ‘Western’ een groot succes. Voor de Rodeostier stond er een grote rij kinderen te wachten en het koemelken was ook populair. Naast deze thema-activiteiten waren er ook bezigheden als klimmen, touw zwaaien, hockey, tafeltennis, korfbal, badminton en voetbal.

Ook de animo voor de zwemdisco van vrijdag 4 maart was groot. Er waren 45 kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar en meer dan honderd kinderen ouder dan 7 jaar. Tijdens deze avond was er een DJ die muziek draaide en waren er in het zwembad verschillende speelmaterialen. De volgende A-Kidz is in de herfstvakantie.