ALBLASSERDAM – Het was een mooie zaterdag voor iedereen met een Alblasserdam-hart. De mannen van trainer Cees Spaan wonnen met 5-3 van Roda Boys en zagen concurrent Achilles Veen met 2-0 verliezen van Oranje Wit. Zo bleken de doelpunten van Hofwegen, Van den Berg (tweemaal), Quiliyev en Van Krimpen uiteindelijk goud waard. Door de winst staat Alblasserdam nu één punt voor op Achilles Veen en het heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld.

Nummer drie in 1C, Nivo Sparta won op eigen veld ruim van Zaamslag. Het werd daar 4-1. GPC Vlissingen kwam in eigen provincie niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Bruse Boys uit Bruinisse. VVGZ won de regioderbij tegen Stedoco met 2-1 en heeft de aansluiting met de subtop weer gevonden.

Onderin 1C speelden Terneuzense Boys en Schelluinen tegen elkaar. De thuisploeg trok aan het langste eind. De ‘Boys’ wonnen met 2-0. De Zwerver heeft behalve de geliefde drie punten flink aan het doelsaldo mogen werken tegen het arme FC Dauwendaele. Dit keer kregen de Zeeuwen zes doelpunten tegen. Zelf scoorden ze niet. Bron: Rijnmond.nl

Deel dit bericht via...