ALBLASSERDAM / KINDERDIJK – De provinciale organisatie voor kunst en cultuur in Zuid-Holland, Kunstgebouw, gaat een film maken over de identiteit van Kinderdijk en Alblasserdam. In het kader van het project ‘Volkscultuur’ werden in 2009 en 2010 al drie films en een luisterroute gemaakt over een regio in Zuid-Holland. De film wordt gebaseerd op gesprekken met bewoners. Vanaf het najaar wordt de film op zoveel mogelijk plekken in de regio vertoond aan zoveel mogelijk bewoners.

 Op 18 en 19 maart kunnen bewoners tijdens een maaltijd (brunch, high tea (19/3) of diner (18/3)) meepraten over het scenario die worden voorgelegd door Rick Steggerda en regisseur Bart van Rosmalen. Voor deze maaltijd en de gesprekken die daar plaatsvinden worden nog inwoners van Alblasserdam en Kinderdijk in de leeftijden  12-25, 40-50 en 55+ gezocht. 

Neem voor meer informatie of het aanmelden voor een maaltijd contact op met: Eva de Haas, 015-215 45 15 of eva.de.haas@kunstgebouw.nl. Vermeld bij de aanmelding uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, beroep en wat voor maatijd u wilt bijwonen.