ALBLASSERDAM – De voetbalwedstrijd tussen Oranje Wit (Dordrecht) en Alblasserdam is zaterdag 19 februari bij een 2-0 stand na 38 minuten gestaakt. Scheidsrechter Goutier voelde zich bedreigd door spelers van Alblasserdam nadat hij trainer Cees Spaan en aanvaller Iriel Mazbilek een rode kaart gaf. Trainer Spaan werd door Goutier van het veld gestuurd omdat hij aanmerkingen had op de leiding. Mazbilek trapte de bal weg na een overtreding en kreeg daardoor zijn tweede gele kaart.

De gemoederen, die door de achterstand van Alblasserdam al hoog waren opgelopen, waren toen niet meer te bedaren. Scheidsrechter Goutier besloot toen het zekere voor het onzekere te nemen en de wedstrijd te staken.

Volgens de scheidsrechter werd hij geschopt en aangeraakt door enkele spelers. Alblasserdam-trainer vindt dat raar: ,,Ik heb niet gezien dat hij werd aangeraakt. Bovendien vond ik hem erg in ons nadeel fluiten. Zo liet hij een duidelijke buitenspelsituatie gewoon doorspelen en liep hij lachend terug naar de middencirkel toen daar een doelpunt uit viel.” Bron: Rijnmond.nl.