ALBLASSERDAM – Parkmanagement Alblasserdam zoekt onder de Alblasserdamse ondernemers uit of het financieel haalbaar is om tijdens winterse gladheid een eigen strooidienst aan het werk te zetten. Dit omdat er, volgens het management, door capaciteitstekort bij de gemeente Alblasserdam te weinig wordt gestrooid op bedrijventerreinen. Om als bedrijf toch bereikbaar te blijven in de winter wil Parkmanagement Alblasserdam er voor zorgen dat er tijdens gladheid particulier wordt gestrooid op de wegen van de bedrijventerreinen. Daarbij is wel de financiële hulp van ondernemers nodig.

Aan de hand van het aantal positieve reacties dat wordt ontvangen, wordt met een aannemer bepaald wat de kosten gaan bedragen voor zowel leden als niet-leden. Ondernemers kunnen hun mening kenbaar maken via evd@insitegroep.nl o.v.v. collectieve strooidienst. Bellen kan ook: tel. 078-699 9474. Parkmanagement is een integrale aanpak om de kwaliteit van nieuwe bedrijventerreinen op lange termijn te handhaven of van bestaande terreinen te handhaven of verbeteren.