ALBLASSERDAM – Tijdens de voorjaarsvakantie staan er weer A-Kidz activiteiten op het programma in het Sportcentrum Blokweer. De activiteiten worden georganiseerd door het Sportcentrum en Jeugd-Punt. Het thema is deze vakantie ‘wildwest’. De meest spectaculaire attractie is deze vakantie de rodeostier. Natuurlijk ontbreekt ook de voetbalhoek niet.

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn op dinsdag 1 maart en donderdag 3 maart 2011 van harte welkom. Om 9.30 uur gaan de deuren van Sportcentrum Blokweer open en het sportieve evenement is om 12.00 uur afgelopen. Kosten voor dit spektakel zijn € 3,00. Hiervoor krijgen de kinderen naast toegang ook een consumptiebon. De kaartjes zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad. Pinnen is niet mogelijk. 

A-KIDZ Zwemdisco
Ook dit jaar wordt er door A-Kidz weer een Zwemdisco georganiseerd in het zwembad van Sportcentrum Blokweer. De Zwemdisco vindt plaats op vrijdagavond 4 maart a.s. Net als bij de vorige edities worden de leeftijdscategorieën opgesplitst, zodat alle kinderen met hun eigen leeftijdsgenootjes kunnen zwemmen en swingen. De kinderen tot 7 jaar (geen diploma nodig) zijn van harte welkom van 18.45 uur tot 20.00 uur. Deze Kidz betalen € 3,00 entreegeld. Hiervoor krijgen ze ook twee consumpties. Kinderen vanaf 7 jaar (wel in bezit van een diploma) kunnen komen zwemmen en swingen van 20.15 uur tot 22.30 uur. Deze Kidz betalen € 4,00 entreegeld (inclusief 2 consumpties.)