ALBLASSERDAM – In het kader van NLDoet organiseert Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier een Oud-Hollandse Filmmiddag voor senioren in Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam. Vrijdagmiddag 18 maart 2011 vanaf 13.30 uur zullen de deelnemers in Landvast ontvangen worden met koffie of thee en iets lekkers. De film begint om 14.30 uur. In de pauze is er een hapje en een drankje. Deze filmmiddag is gratis voor 65-plussers uit Alblasserdam.

In verband met het aantal plaatsen in de zaal is het noodzakelijk dat de deelnemers zich van te voren aanmelden. Voor die mensen, waarvoor vervoer van en naar Landvast een probleem is, kan de Lionsclub vervoer verzorgen. Bezoekers die gebruik maken van een rolstoel of rollator, moeten dit duidelijk bij de aanmelding aangeven. Aanmelden kan bij de heer Piet van den Bos, tel. 078-6999292, of email: pietvandenbos@gmail.com.

Lionsclub d’Egelantier en Landvast zullen er alles aan doen om deze middag tot een groot succes te maken. Bent u 65-plusser en wilt u deze gezellige Oud-Hollandse Filmmiddag beslist niet missen, meld u dan snel aan.

NLDoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, dat het Oranje Fonds samen met een lokale partner organiseert. Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima zijn het beschermpaar van het Fonds.