ALBLASSERDAM – Jessie Ham (15) en Wesley van Dijk (17) zijn zaterdag 12 februari opgehaald met de limousine van radio538. Om 15.38 uur reed de luxe, lange wagen voor bij het huis van Jessie aan de Ruigenhil en kon het tweetal plaatsnemen in het voertuig. Eigenlijk was de rit naar de Amsterdamse ijsbar bedoeld om een ruzie bij te leggen, maar dat bleek niet meer nodig. “Die ruzie die we hadden stelde niks voor,” vertelt Jessie. Haar vader legt uit: “Ze dacht dat haar vriend boos op haar was, maar dat was achteraf niet waar.”

Het stel won de luxe aangelegenheid via het 538-programma ‘Op de Valreep’ van Barry Paf. Jessie: “Ik hoorde de reclame voorbij komen en heb toen een sms gestuurd. Even later belden mensen van de radio terug en moesten we live vertellen wat er precies aan de hand was. Daarmee wonnen we de rit met de limo naar de ijsbar in Amsterdam.” Jessie en Wesley hebben sinds 30 oktober 2009 verkering.