ALBLASSERDAM – Youth Alpha Alblasserdam organiseert vrijdag 11 februari een kennismakingsavond voor het nieuwe bijeenkomstseizoen. Tijdens de avond vertelt Robert Houweling uit Sliedrecht over zijn bekering tot God. Houweling begon op zijn elfde met glaasje draaien en geesten oproepen. Hij had vanaf die tijd veel last van angst en nachtmerries, maar wist daardoor dat er meer was tussen hemel en aarde. Voor hem een reden om op zoek te gaan naar God.

De Youth Alpha van Alblasserdam bestaat uit een groep jongeren vanaf 15 jaar die samen meer over God willen ontdekken. Vriendschap, lol en het antwoord krijgen op grote levensvragen zoals “Wat doe ik hier op aarde?’ en ‘Is er meer dan dit?’ zijn de kernpunten van Youth Alpha.

De introductieavond heeft een inloop vanaf 18.00 uur. Om 18.30 uur begint een maaltijd. Mensen die liever thuis eten kunnen om 19.30 uur langskomen. De toegang, het eten en het drinken is gratis. De kennismakingsavond vindt plaats in ´t Scheepke aan de Rijnstraat in Alblasserdam.