ALBLASSERDAM – Het aantal keer dat deze site per maand wordt bekeken, is al vanaf dag één groeiende. Het is waarschijnlijk dat deze groei over niet al te lange tijd afneemt, omdat dit medium heel specifiek op een klein gebied is gericht. Toch is de maand januari van het jaar 2011 opnieuw een recordmaand wat het aantal bezoeken betreft. De site werd namelijk 108.164 keer bezocht en er werden 570.000 pagina’s bekeken. Heel leuk, maar dit bracht ook nadelen met zich mee. Zo was enkele minuten na het ontstaan van een grote woningbrand aan de Rijnstraat in Alblasserdam de site al uit de lucht.

De server kon de piek niet verwerken. Inmiddels is aan dit probleem hard aan gewerkt. Het abonnement bij de huidige provider is opgezegd en de site wordt waarschijnlijk deze week nog verhuisd naar een nieuwe, betere en snellere server. U wordt hier één dag van te voren van op de hoogte gebracht, omdat Alblasserdamsnieuws.nl dan voor ongeveer een halve dag niet te bezoeken is.

Net als voorgaande maanden wil ik via deze weg alle lezers hartelijk danken voor het (trouw) bezoeken van deze website. Wanneer u nieuws –of verbetertips heeft hoor ik dat graag!

Hartelijke groet,
Peter Stam