ALBLASSERDAM – Atletiekvereniging Alblasserdam organiseert zaterdag 5 februari de 41e Souburghcross voor KNAU leden en prestatielopers. Ook dit jaar maakt de Souburghcross weer onderdeel uit van de pupillen en junioren crosscompetitie van de regio Dordrecht. Het Parcours is uitgezet in het Alblasserbos en voert de atleten door weilanden en onverharde en verharde bospaden. Hierdoor wordt een cross verwezenlijkt die zich in Zuid-Holland onderscheidt door de variëteit in het parcours.

Het programma is te vinden op de website www.AAA-atletiek.nl. Inschrijfgeld voor de pupillen kost 2,50 euro, voor de junioren drie euro en 4 euro voor de senioren en prestatielopers. Prestatie –en wedstrijdlopers kunnen zich tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat van de atletiekvereniging, op sportpark Souburgh te Alblasserdam. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering.