ALBLASSERDAM – Ter ere van de verjaardag van koningin Beatrix, wordt op maandag 31 januari een lampionnenoptocht gehouden in Alblasserdam. Vanaf 18.15 uur worden de lampionnen gratis uitgedeeld in het gemeentehuis. Een half uur later begint de optocht vanaf het Raadhuisplein. De stoet wordt begeleid met een band. Na ongeveer een uur lopen door het damdorp, wordt de groep met warme chocolademelk en een koek verwelkomd in Cultureel Centrum Landvast. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Oranje Comité via het telefoonnummer 06 24595993. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Het Oranje Comité Alblasserdam organiseert voor de gemeente Alblasserdam de festiviteiten welke verband houden met de verjaardag van koningin Beatrix. Het hoofddoel van het comité is een fantastische dag te organiseren voor de hele bevolking op 30 april, Koninginnedag.  Daarnaast organiseert het comité de lampionnenoptocht op de echte verjaardag van de koningin en de traditionele versierde fietsenoptocht.