ALBLASSERDAM – Woensdag 19 januari hebben zowel wethouder Ad Cardon als burgemeester Bert Blase het startsein gegeven voor de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek van Alblasserdam. De groepen één en twee van basisschool de Loopplank werden door de beide politici op meeslepende wijze voorgelezen uit het boek ‘Fiet wil rennen’. De tientallen kinderen genoten zichtbaar van het verhaal. Nadat het boek uit was, konden de kinderen meezingen met een speciaal gemaakt lied over ‘Fiet’. (zie filmpje) Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

Tot en met 29 januari komen nog veel meer peuter –en kleuterklassen langs om te luisteren naar het verhaal. Tussen 19 en 29 januari kunnen peuters en kleuters gratis lid worden van de Alblasserdamse bibliotheek en krijgen een cadeautje.

De juffrouw krijgt een 'Fiet' om in de klas te zetten...