ALBLASSERDAM – Om de introductie van Woonkracht10, het voormalige WestWaard Wonen en Forta, niet ongemerkt voorbij te laten gaan, organiseert de woningcorporatie een bijzonder evenement. Woensdag 19 januari kunnen alle huurders, jong en oud, meedoen met een wedstrijd sneeuwpoppen maken op het Raadhuisplein in Alblasserdam. Van 14.00 tot 16.00 uur is er echte sneeuw, die met hulp van stikstof wordt gemaakt, beschikbaar en ook voor accessoires als wortels, bezems en hoedjes wordt gezorgd. Een deskundige jury kiest de drie mooiste sneeuwpoppen. De winnaars ontvangen een leuke prijs. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Ook huurders die niet zo van sneeuwpoppen maken en van de kou houden, zijn van harte welkom. Woonkracht10 zorgt voor een verwarmd terras en er wordt getrakteerd op koffie en iets lekkers. Het terras, bij het Raadhuisplein, biedt goed zicht op de sneeuwpret. Alle huurders zijn van harte welkom.