ALBLASSERDAM – Een 63-jarige man uit Alblasserdam is dinsdagmiddag 11 januari onwel geraakt en daarna twee keer aangereden door een automobilist. Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur op het parkeerterrein van winkelcentrum Makado in Alblasserdam. Politiewoordvoerster Noordergraaf vertelt: “Vermoedelijk zag de veroorzaker bij het inparkeren het slachtoffer dat op de grond lag over het hoofd, waardoor de man werd aangereden. De automobilist schrok hier zo van, dat hij de auto in zijn achteruit zette en de man nog een keer raakte.” Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Na het ongeval heeft de veroorzaker bij één van de omstanders een briefje achtergelaten met zijn telefoonnummer en is daarna weggereden. Noordergraaf: “Waarschijnlijk was de ernst van de situatie niet helemaal doorgedrongen bij de bestuurder, maar gelukkig zijn de gegevens wel beschikbaar zodat we contact op kunnen nemen.” Na twintig minuten medische hulp is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Daar bleken de verwondingen mee te vallen. Voor zover bekend raakte de man alleen gewond aan zijn arm. De politie heeft de zaak in onderzoek.