OUD-ALBLAS – In de bibliotheek van Oud-Alblas wordt in de maand januari een wedstrijd gehouden voor jong en oud. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen. Kinderen kunnen aan de slag met een kleurplaat of puzzel en de volwassenen kunnen raden naar het aantal boeken dat is uitgeleend in het jaar 2010. Omdat alle kinderen hun best doen, mag ieder kind die een kleurplaat of puzzel inlevert, wat uitzoeken in de verrassingsmand. Mensen die tijdens de ‘open dagen’ een bezoek willen brengen aan de bibliotheek, zijn van harte welkom. Zij worden zelfs ontvangen met koffie of limonade en zelfgebakken speculaas. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De bibliotheek, met een collectie van zo’n 4.000 boeken, is te vinden in de Schoolstraat in het gebouw Beréa (tegenover de kerk). Openingstijden: woensdag van 15.45-16.45 uur en vrijdag van 18.00-19.15 uur. Voor inlichtingen: Tonny Gelderblom, tel. 691255 of tfgelderblom@solcon.nl.