ALBLASSERDAM – Woensdag 29 december heeft een aantal zwemmers van Wiekslag Alblasserdam deelgenomen aan de limietwedstrijd in Dordrecht. Deze  wedstrijd is speciaal  georganiseerd  om zwemmers de mogelijkheid te bieden een limiet te bemachtigen voor de Nederlandse Junioren Kampioenschappen, die eind januari worden gehouden  in Terneuzen.  Voor veel zwemmers  biedt het ook een mogelijkheid om hun persoonlijke records  te verbeteren of clubrecords  te verbreken voor het einde van het jaar. Klik op Lees Meer om verder te lezen. Tekst: Tenny Kortleve.

Drie wiekslaggers wisten een NJK limiet in de wacht te slepen. Johnno Peters zwom op de 50m vrij de felbegeerde limiet in een tijd van  26.04. Romy de Laat kon eindeljik haar limiet op de 100 m rugslag veilig stellen in een tijd van 1.19.29 en Ruben van Erk scoorde op de 200 m wisselslag een NJK limiet voor zowel de korte als lange baan kampioenschappen. Eerder deze maand zwom Cheyenne Visser al een limiet op de 800 vrije slag voor de NJK lange afstanden.