OUD-ALBLAS – De wegversmallingen die deze week werden vernield in Oud-Alblas zijn waarschijnlijk op klaarlichte dag kapot gemaakt en dus niet ’s nachts zoals eerder op deze website werd gemeld. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die weten wie de wegversmallingen op de Heiweg en de Dorpsstraat op woensdagmorgen 29 december heeft verwijderd. Door de gemeente Graafstroom zijn deze recent gerealiseerd. De wegversmallingen zijn tussen 09.30 en 12.00 uur vernield door ze te verwijderen. Uit onderzoek blijkt dat dit met behulp van een shovel of een dergelijk voertuig zou zijn gebeurd. De versmallingen wegen 450 kg per stuk. Gezien het feit dat dit op klaarlichte dag is gepleegd, kan het bijna niet anders dan dat dit door getuigen gezien is. Mensen die hierover informatie hebben worden verzocht zich bij de politie te melden. Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 of het algemene nummer van de politie: 0900-8844.