OUD-ALBLAS – In de nacht van dinsdag op woensdag 29 december is een aantal pasgeplaatste verkeerspaaltjes op de Dorpsstraat, Brugstraat en Heiweg in Oud-Alblas met grof geweld vernield. De paaltjes hielden de Alblassers al enige tijd bezig. Één van de inwoners ergerde zich er zo erg aan, dat hij onlangs tijdens een gemeenteraadsvergadering dreigde naar de Raad van State te stappen als de gemeente Graafstroom ze niet zou verwijderen. Voorlopig is deze gang niet nodig, want de verkeerspaaltjes zijn gesloopt en een aantal is daarna het water in geschoven. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

 Buurtbewoners vermoeden dat de vernielingen zijn gepleegd met een shovel of trekker. “Er staan brede bandensporen in de sneeuw rondom de plaats waar de paaltjes stonden. Maar ik heb niets gezien of gehoord,” aldus één van de inwoners van Oud-Alblas.