ALBLASSERDAM – Op het Zwarte Paard in Alblasserdam heeft de politie op maandagavond 27 december  omstreeks 20.00 uur een 51-jarige man uit Spijkenisse aangehouden. Agenten van het KLPD zaten op de rijksweg A15 achter de man aan omdat hij niet wilde stoppen voor een routinecontrole. Diverse politie-eenheden zetten de achtervolging in die over de Dam richting Kinderdijk, de Blokweerweg, de Van Hogendorpweg eindigde op het Zwarte Paard waar de man zich gewonnen gaf en kon worden klemgereden. Na zijn aanhouding blies hij 210 ug/l en bleek hem nog een rijontzegging van 4 maanden boven het hoofd te hangen voor eveneens het rijden onder invloed.  Het rijbewijs van de man is ingevorderd door het KLPD die de zaak verder behandelt. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken. De foto’s zijn gemaakt door Paul Deelen.Meer: