ALBLASSERDAM – Traditiegetrouw sluit muziekvereniging “EXCELSIOR” uit Alblasserdam ook dit jaar af met het bakken en verkopen van oliebollen en appelbeignets op het Wilgenplein, tegenover Meesterslager Arie Bakker. De oliebollenbakkers delen mee dat de bollen dit jaar nog lekkerder, maar ook iets groter worden.  De nieuwe, door transportbedrijf Maat gesponsorde, oliebollenkraam zal volgens de vereniging de kwaliteit en de verkoop zeker bevorderen. De kraam staat er donderdag 30 december de hele dag (tot +/- 16.00 uur) en vrijdag 31 december tot ca.15.00 uur.  De opbrengst komt ten goede aan de jeugd van de muziekopleiding. Denk hierbij aan ondermeer de aanschaf van de instrumenten. Klik op Lees Meer verder te lezen.

Iedereen die in het nieuwe jaar het goede voornemen heeft om (weer) muziek te gaan maken, kan zich daarvoor opgeven. Op maandagavond, de repetitieavond, zijn er altijd bestuursleden aanwezig vanaf ca. 19.00 uur in het repetitie lokaal bij de Elthetokerk of bij het bestuur. (Marianne van Erk tel. 078 6915811)

Excelsior is vooral op zoek naar jeugdige (of oudere) leerlingen voor klarinet, hobo, trompet, bariton, trombone en hoorn. Voor alle nieuwe leden heeft Excelsior nog een leuk Nieuwjaars presentje. Om te bepalen of muziek maken echt zo leuk is als u dacht, zijn de eerste 5 lessen slechts € 15.00