ALBLASSERDAM – Op vrijdag 11 februari 2011 zouden in sociaal-cultureel centrum Landvast de Kampioenenparade en Sportverkiezingen van de gemeente Alblasserdam gehouden worden. In een lastige vergadering heeft de organisatie van de sportverkiezingen helaas moeten besluiten de Sportverkiezingen voor dit jaar af te gelasten. De afgelopen maanden konden de sportverenigingen hun kampioenen en nominaties opgeven aan de werkgroep Sportverkiezingen. Naar nu blijkt zijn er te weinig nominaties per categorie om te kunnen spreken van een geloofwaardige Sportverkiezing. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De organisatie beraadt zich er op hoe volgend jaar invulling te geven aan de Sportverkiezingen. Om die reden heeft de sportklankgroep Sportbelangen Alblasserdam besloten om een aparte Sportbelangen Alblasserdam bijeenkomst te houden op woensdag 12 januari  2011 met op de agenda één punt: de toekomst van de Sportverkiezingen! Sportbelangen Alblasserdam rekent op een grote aanwezigheid van de sportverenigingen en wil tijdens deze bijeenkomst graag met hen van gedachten wisselen over de Sportverkiezingen.