ALBLASSERDAM – Een 40-jarige man uit Rijswijk is maandag 20 december gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een automobilist uit Kinderdijk. Het ongeval gebeurde rond 12.00 op de Oost-Kinderdijk (ter hoogte van het Lammetjeswiel)  in Alblasserdam. De Rijswijker wilde even wat papieren uit zijn auto halen, omdat hij zojuist was aangereden door een andere automobiliste. Nog voordat hij bij zijn auto was, ramde een Kinderdijkse automobilist de man met de buitenspiegel tegen zijn achterwerk, waardoor de man naar eigen zeggen bijna verging van de pijn. “In plaats dat die aso een helpende hand uitstak, raapte hij zijn afgebroken spiegel op, riep dat het mijn eigen schuld was en ging er vandoor. Gelukkig heb ik zijn kenteken opgeschreven,” vertelde het slachtoffer na het ongeval. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken en verder te lezen.

Ambulancepersoneel dat was gealarmeerd, heeft de man nagekeken en kon daarbij constateren dat er niets gebroken was. “Maar het ziet er wel bont en blauw,” wist de geblesseerde Rijkswijker. De politie is na het horen van het verhaal direct achter de ‘aso’ aan gegaan, of de man is aangehouden is nog niet bekend.

Overigens bleef de schade van de eerste aanrijding beperkt tot lichte schade aan de bumper.