NIEUW-LEKKERLAND – Het onderzoek naar de vernielingen van onder andere auto’s in Nieuw-Lekkerland is nog in volle gang. De politie heeft het afgelopen weekend een uitgebreid buurtonderzoek gehouden en onderzoek gedaan naar sporen en andere binnengekomen informatie. Inmiddels deden vijftien gedupeerden aangifte. Hoe groot de schade precies is, is nog niet duidelijk vanwege het feit dat (nog) niet iedereen aangifte heeft gedaan. De grove vernielingen vonden plaats in de omgeving van de Venuslaan, Planetenlaan en de Uranusstraat tussen 01.00 uur en 04.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag 11 december. De vandalen vernielden ruiten van auto’s met onder andere bloembakken en er werden spiegels gesloopt. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Ook werden ruiten van twee bushokjes en van twee scholen vernield. De politie wil nog steeds in contact komen met mensen die zich nog niet hebben gemeld maar wel over informatie beschikken. Mensen die weten wie de daders zijn of andere informatie hebben, worden dringend verzocht zich te melden. Dat kan via 0900-8844. De politie gaat er niet vanuit dat de vernielingen in Nieuw-Lekkerland verband houden met vernielingen van auto’s die in dezelfde nacht in Zaltbommel zijn gepleegd.