ALBLASSERDAM – Een 22-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagavond 10 december gewond geraakt, nadat zij werd geschept door een 23-jarige automobilist uit Ridderkerk. Het ongeval gebeurde rond 17.40 uur op de kruising Van Coulsterweg/Van Wenaeweg in Alblasserdam, nadat de automobilist de fietsster over het hoofd zag. “Ik had haar echt niet gezien. Ze had wel fietsverlichting maar dat waren losse lampjes op een tas. Ik vind het verschrikkelijk voor haar. Nu heb ik het hier zo vaak bijna mis zien gaan en precies bij mij gaat het echt mis. Ik hoop dat de vrouw weer snel geneest,” aldus de schuldbewuste jongeman. Hoewel de verwondingen er op het eerste gezicht niet al te ernstig uitzagen, is de vrouw voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.Meer: