ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse artiest Kelvin Starz wil tijdens oudejaarsnacht een exclusief optreden geven, wat veel bezoekers niet snel zullen vergeten. “Ik wil groots en exclusief uitpakken met onder meer een vette lasershow en grote effecten. Ik ga nog niet alles vertellen, want het moet wel een verrassing blijven, maar het wordt echt geweldig,” aldus de 22-jarige. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Kelvin Starz begon op zijn tiende levensjaar met het optreden tijdens feestjes. Vanaf zijn achttiende draaide hij in de Abdij en sinds kort ook in het Sliedrechtse café Havanna. Voor hem is de tijd nu rijp om groter uit te gaan pakken. “Ik denk dat er door de bereikte professionaliteit, meer mogelijkheden zijn voor mij om me te profileren. Met Oud en Nieuw wil ik aan het publiek laten zien wat de mogelijkheden zijn.”

Starz is het afgelopen jaar wekenlang bezig geweest om de show in elkaar te zetten en sponsors te regelen. “Er komt enorm veel bij kijken als je wilt optreden. Gelukkig is alles zo goed als geregeld. Ik heb er echt zin in.”

Oud&Nieuw
De muziek die door Starz gedraaid wordt noemt hij zelf ‘brede housemuziek’. “Het gaat om housemuziek in de breedste zin van het woord. Tijdens het feest grijp ik het thema Oud&Nieuw aan door eighties and nineties muziek te mixen met house. Dit wordt ook wel mainstream genoemd.”

Tijdens oudejaarsnacht treedt de artiest van 01.00 uur tot 01.30 uur op en in diezelfde nacht van 3.20 uur tot 3.50 uur. Daar tussendoor treden andere artiesten op. Er wordt ondermeer een rap-act, RnB, hardcore en top40 ten gehore gebracht.

TB Media uit Alblasserdam gaat het optreden van Kelvin Starz filmen. De lasershow wordt gesponsord door Sound & Lightsupply uit Nieuw-Lekkerland. Meer informatie over de artiest is te vinden op http://www.kelvinstarz.com/.

Het feest is van 00.00 uur tot 05.00 uur. Er wordt licht-alcoholisch geschonken. Controle op leeftijd gebeurt door middel van polsbandjes. Mensen onder de zestien jaar mogen naar binnen als telefonisch toestemming van de ouders is gegeven. Bij hevige sneeuwval zal het feest niet doorgaan in verband met de maximale belasting van het dak. Dit wordt gecommuniceerd via de Hyves pagina van het jongerenwerk : http://jongerenwerkalblas.hyves.nl/