ALBLASSERDAM – Op maandag 13 en 20 december aanstaande organiseert stichting Hattrick in opdracht van de gemeente Alblasserdam een disc golf clinic. In Sportcentrum Blokweer kunnen de leerlingen van groep 7 en 8 van alle basisscholen uit Alblasserdam kennismaken met deze tak van sport. Disc Golf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is de polehole. Dit is een ronde metalen mand op een standaard. Boven de mand zijn loshangende kettingen aangebracht, die de schijf in de vlucht stoppen en in de mand doen belanden. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Op beide dagen kun je disc golfen van 15.15 tot 16.45 uur en deelname is geheel gratis. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon op maandag 13 en 20 december naar Sportcentrum Blokweer en doe mee. Voor meer informatie kun je contact opnemen met stichting Hattrick, 078-6450039.