ALBLASSERDAM – De sociale werkgroep van het Rode Kruis Alblasserdam, heeft woensdagmiddag 1 december een gezellige Sinterklaasmiddag georganiseerd voor eenzame ouderen en mensen die aan huis gebonden zijn. Met een speciaal Rode Kruisbusje werden de deelnemers, zoals deze mensen genoemd worden, opgehaald en naar het Multifunctioneel Centrum aan de Rijnstraat gebracht. Daar werden de mensen hartelijk ontvangen door de medewerkers van Drechtwerk met een stuk banketstaaf en warme chocomel, koffie of thee. Later op de middag werd het geheel opgeluisterd met Sinterklaasmuziek gespeeld door de heer Schouten op zijn accordeon. Tot slot kreeg de club, bestaande uit negen vrijwilligers en twaalf deelnemers, een rondleiding van Rob Menting, locatiemanager van basisschool ’t Nokkenwiel door het Maasplein. De deelnemers èn de vrijwilligers kijken terug op een hele gezellige middag. Klik op lees Meer om meer foto’s te bekijken.

De foto’s zijn gemaakt door Hennie Faasen.