ALBLASSERDAM – De website Alblasserdamsnieuws.nl is in de maand november opnieuw een recordaantal keer bezocht. Negen andere maanden van het jaar 2010 werden de records ook al verbroken. In november werd de site 65.959 keer bezocht. Hierbij werden 319.069 pagina’s vertoond. Per bezoek werden dus 4,84 pagina’s per keer bekeken. Het bericht over de brand bij IHC Kinderdijk werd met 8.000 bezoeken het meest bekeken. Een ander opvallend feit is dat gisteren, 30 november het duizendste bericht online werd gezet. Ook werd deze maand de duizendste vriend op de Hyvespagina van deze site verwelkomd. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Overige cijfers:

– vanaf januari tot en met november werden er zo’n 5400 reacties geplaatst, waarvan er duizend werden afgekeurd op de inhoud.

– In november bleven mensen gemiddeld 2,15 minuten op de site.

– Het meeste verkeer komt direct op de site. Met andere woorden: mensen typen direct de site in en doen dat niet via bijvoorbeeld Google.

– acht procent van de bezoekers kwam via een mobiele telefoon/Ipad op deze site.

Druk
Tot slot wil ik om uw hulp vragen. Het wordt namelijk een beetje veel werk om de site goed up-to-date te houden. Regelmatig kom ik er niet aan toe om leuke verhalen uit te werken of een fotootje te gaan maken bij een leuk project. Dit komt mede door m’n opleiding die ik volg en het werk dat ik daarnaast doe om aan inkomsten te komen. En ik wil uiteraard ook nog tijd overhouden voor m’n vriendin. 😉 Zijn er bezoekers op deze site die het zien zitten om vrijwillig verhalen te schrijven of foto’s te maken? Zo ja, laat het even via de mail of telefonisch weten.