ALBLASSERDAM – Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam staat vrijdag 11 februari 2011 geheel in het teken van de sportkampioenen van Alblasserdam. Voor de kampioenenparade en voor de verkiezing van het sporttalent 6 t/m 12 jaar, sporttalent 13 t/m 18 jaar, jeugdsportploeg, sportman, sportvrouw en sportploeg van 2010 is de organisatie van de sportkampioenschappen op zoek naar alle sportkampioenen uit Alblasserdam. Klik op Lees Meer om verder te lezen.De Alblasserdamse sportverenigingen kunnen hun kandidaten of kampioenen aanmelden voor dit spektakel. Hiervoor hebben zij inmiddels de aanmeldingsformulieren ontvangen en er wordt hen gevraagd de lijsten in te sturen. Maar het kan natuurlijk dat een aantal individuele sporters woonachtig is in Alblasserdam, maar lid is van een vereniging buiten Alblasserdam. Ook deze sporters komen in aanmerking voor deelname aan de Sportverkiezing & Kampioenenparty. Kent u zo iemand of bent u zo´n sporter? Vraag dan de aanmeldformulieren aan bij de sportconsulent van de gemeente Alblasserdam: Jos Eigenbrood, 078-7706101 of j.eigenbrood@alblasserdam.nl. De formulieren kan men tot uiterlijk woensdag 15 december insturen.