ALBLASSERDAM – De ondernemers van winkelcentrum Makado, brandweer, gemeente en politie hebben vrijdag 26 november de intentie ondertekend om het Keurmerk Veilig Ondernemen te halen. Met z’n allen willen ze bereiken dat het winkelcentrum nog veiliger en mooier wordt. De ondertekening gebeurde op het binnenplein (voor Delifrance) in het winkelcentrum. Genoemde partijen willen dat KVO binnen een jaar een feit is voor het Makado. Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel begeleidt de partijen bij het behalen van het certificaat. Inmiddels is al een deel gerealiseerd. Wethouder Ad Cardon sprak lof over de goede aanpak van de ondernemers en vertelde diverse complimenten gehoord te hebben over de buitenruimte die onlangs is opgeknapt. “Goed werk, ga zo door,” aldus Cardon. Landelijk doen zo’n driehonderd projecten mee aan het Keurmerk Veilig Ondernemen. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.

Meer: