ALBLASSERDAM – Ladies’ Circle Alblasserwaard houdt aanstaande zaterdag 27 november een grote en voor de Alblasserwaard unieke winterfair op het terrein van Dierenkliniek De Waard aan de Vondellaan in Alblasserdam. De fair heeft een uitgebreid aanbod aan kramen, kinderworkshops en heerlijkheden van het seizoen. De markt is te bezoeken vanaf 10.00 tot 20.00 uur. De toegangsprijs is twee euro; kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Pinnen is niet mogelijk en parkeren kan in de omgeving. De opbrengst is bestemd voor Stichting Hulphond.  Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De organisatie heeft in steekwoorden benoemd wat er op de fair te vinden is: Woonaccessoires, Sieraden, Cupcakes, Kerstdecoratie, Brocante, Tassenhangers, Woonkussens, Chocolade, Kinderkleding, Kraamcadeautjes, Sleutelhangers, Antiek, Kerstballen, Kunst, Sjaals, Zeepkettingen, Kerstpakketten, Noten, Serviezen, Lekkernijen, Italiaanse producten, Kerstbanket, Kinderspeelgoed, en een Taarten Demonstratie van Stichting Hulphond Workshops voor kinderen.

De deelnemers zijn:
Liene.eu – Mijneigending.net – Zusss, Kaas en Zo Zwijndrecht – Hus-uitgelaten Pom pom kinderkleding – Tante Tuttebel Annemoon Mulder – Roode deur Antiek en brocante – Kies je taart! – Italiamondo Juffrouw Pollewop – Sandra’s Trimsalon, De Onderneming servies en brocante – Annemarie Brouwer – Kraak decoreert Kooijman – Home & Living – my-gifts.nl – LillyStyle.nl – Hondentotaalservice – Homesweethomeandgarden.nl –  Jan Huygen in de ton – Hondenschool “Vagebond” – Geboortewinkel Ik & Uk Bakkerij Van der Wegen – Stichting Hulphond Met dank aan: Dierenkliniek De Waard .

Ps. Ja dit bericht stond al eerder op de site, maar is even ter herinnering.