ALBLASSERDAM – Wethouder en ‘twitteraar’ Peter Verheij heeft maandagmorgen 22 november een Twitterfiets in ontvangst genomen. Hij maakt een week lang gebruik van deze fiets om aandacht te vragen voor de fiets als vervoersmiddel om naar school of werk te gaan. Via Twitter houdt de wethouder iedereen op de hoogte of en waarheen hij met de fiets gaat in de week van 22 november. De Twitterfiets is een middel in de campagne ‘Heel Nederland Fietst’ van de Fietsersbond en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB). Op  http://twitter.com/peter_verheij is de wethouder de hele week te volgen. In zijn berichten die met de fiets te maken hebben zet Verheij de hashtag(#)  twitterfiets. De eerste tweet na ontvangst van de fiets was: “Twitterfiets in ontvangst genomen, zit geen versnelling op, daar moet je zelf voor zorgen!”Meer: