ALBLASSERDAM – ’s Avonds Als Het Donker Wordt treedt zondagmiddag 21 november vanaf 15.00 uur op in Landvast. Meer dan honderd keer hebben ze inmiddels opgetreden. Ze speelden al eens in een kerk, in een kasteel, op straat, op terrassen, in hotels en restaurants en zelfs aan de rand van een binnenzwembad. Landvast is geen onbekend terrein voor de band. In januari speelde SAHDW in de grote zaal tijdens een benefietconcert voor Haïti. Bijna 250 mensen wisten de weg naar Alblasserdam toen te vinden voor een fantastisch zondagmiddagconcert. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Voor wie de band nog niet eerder heeft gezien -en die mensen zijn er kennelijk nog steeds- is dit een prachtige gelegenheid om kennis te maken met hun aanstekelijke muziek uit de jaren 60, 70 en 80. De band heeft zich gespecialiseerd in het “in een akoestisch jasje steken” van de allermooiste Engelstalige hits uit de Gouden Eeuw van de popmuziek. En daar zit veel, heel veel, muziek uit de top 2000 tussen.

Maar ook heel veel nummers waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat die de top 2000 nooit halen. Opvallend is de meerstemmige en afwisselende zang. Alle leden van de band vinden het “lekker” om te zingen. De heren muzikanten begeleiden zichzelf daarbij op akoestische gitaren, banjo, bas , mondharmonica en diverse percussie-instrumenten.

Ook dit keer wordt de sfeer versterkt door gebruik te maken van historisch filmmateriaal uit de jaren 60, 70 en 80. Een optreden van SAHDW is zowel voor “de oudere jongeren als voor de jongere ouderen” één groot feest van herkenning.

Zondagmiddag 21 november 2010
Zaal open: 14.30 uur
Aanvang concert: 15.00 uur
Entree: gratis
Alle informatie over de band is te vinden op www.sahdw.nl