NIEUW-LEKKERLAND – Een 69-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagmiddag 19 november gewond geraakt, nadat zij in botsing kwam met een 13-jarige jongen, eveneens uit Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde rond 14.50 uur ter hoogte van het glasbakken op het Kleyburgplein. De vrouw, die fietsend de stoep af reed en de jongen die fietsend de stoep op kwam, zagen elkaar door de hoge glasbakken over het hoofd. Een botsing was niet meer te vermijden en de vrouw kwam ten val. Zij liep een zere schouder en pijnlijke pols op en moest voor controle naar het ziekenhuis in Dordrecht. De jongen kwam er zonder kleerscheuren van af.
Update: De vrouw maakt het inmiddels naar omstandigheden goed, ze heeft niets gebroken en ook haar net nieuwe heup heeft geen schade ondervonden aan de val. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.

Meer: