ALBLASSERDAM – Een 72-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagmiddag 19 november licht gewond geraakt bij een val met zijn fiets. De Lekkerlander wilde op zijn fiets vanaf de Korenbloemstraat de Van Eesterensingel oversteken, maar zag daarbij een naderende personenauto over het hoofd. De bestuurder van de personenauto, een 43-jarige man uit Alblasserdam, kon nog op tijd remmen om een aanrijding te voorkomen. De fietser ging echter toch onderuit en kwam ten val tegen de auto aan. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

 Hierbij raakte de fietser licht gewond aan zijn hoofd en schouder. In eerste instantie werd de aard van de verwondingen zo ernstig ingeschat dat de Rotterdamse traumahelikopter (Lifeliner2) werd ingeschakeld. Maar toen deze boven het Damdorp vloog, werd de oproep gecanceld door het ambulancepersoneel, omdat de aangereden man inmiddels aardig gestabiliseerd en bij kennis was. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.