ALBLASSERDAM – In de twee totaal uitverkochte bioscoopzalen van Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam is woensdagavond 17 november de film ‘Harry Potter and the Deathly Hallows, part 1’ in première gegaan. Voordat de film begon werden de bezoekers van harte welkom geheten door onder meer het personeel van Landvast en de Explorers van de Scouting. Zij hadden zich allen verkleed als één van de personages in de film. Ook de drank was uiterst verzorgd neergezet waardoor er op tafel de tekens ‘HP7’ stond. Klik op Lees Meer om hier een foto van te zien en om verder te lezen.

Tijdens de bijna drie uur durende film, die gaat over de nieuwe levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid te vinden en te vernietigen, was op veel momenten de spanning te snijden. Maar er zaten ook voldoende lachmomenten in de film verwerkt. De meeste fans waren na afloop heel tevreden: “Een pracht film met geweldige effecten en ontzettend realistisch. Ik moet wel zeggen dat als je het boek gelezen hebt, dit toch maar een erg klein deel uit het boek is. Toch kan ik niet wachten tot deel twee uitkomt,” aldus één van de 186 bezoekers. Dit tweede deel van Harry Potter-film is vanaf 14 juli te zien. Kijk op www.landvast.nl om te zien op welke dagen en tijden de film nog meer te zien is.

De drank werd zo neergezet dat er 'HP7' te lezen was.