NIEUW-LEKKERLAND – Een 60-jarige automobilist uit Nieuw-Lekkerland is woensdagmiddag 17 november met haar auto over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur op de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland.  Volgens ooggetuigen kwam de vrouw te hard door de bocht, waardoor haar auto uit balans raakte en een stoeprand aantikte. Door deze onverwachte wending reed de vrouw tegen een lantaarnpaal en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

“In eerste instantie werd de brandweer gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van een beknelling, maar gelukkig kon de vrouw met de hulp van omstanders uit de wagen worden bevrijd. Zij was goed aanspreekbaar, maar is wel ter controle naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht,” aldus de politievoorlichtster. De foto’s zijn gemaakt door Joost van den Breevaart, Adri-Piet Stam en Gerard Stam.