ALBLASSERDAM – Maandag 15 november werd voor de derde maal voor (besturen van) sportverenigingen het Mini-Sportcongres georganiseerd. Voor het eerst in Papendrecht, in theater de Willem. Naar aanleiding van de evaluatie vorig jaar, is dit jaar gekozen om per onderwerp meer de diepte in te gaan. Vandaar dat twee workshops aangeboden werden. De thema’s voor de workshops waren: Vrijwilligersmanagement (met medewerking van DES ’72) en Wet- en Regelgeving. Het Mini-Sportcongres wordt jaarlijks door de gemeenten Papendrecht en Alblasserdam in samenwerking met Sportservice Zuid-Holland georganiseerd in het kader van deskundigheidsbevordering. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De organisatie was blij verheugd met de opkomst van veertig deelnemers. Na de opening door wethouder Kees Koppenol, werd door de avondvoorzitter een inleiding gegeven over het Olympisch Plan 2028. De workshops werden aandachtig gevolgd en er werd informatie uitgewisseld door de sportverenigingen. Na de plenaire afsluiting werd onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat en werden vervolgafspraken gemaakt.