ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse vrouw die al zo’n vier weken dood in huis lag en vrijdag is gevonden, is een natuurlijke dood gestorven. Dat is de conclusie van de politie die onderzoek deed naar de doodsoorzaak. De 63-jarige vrouw werd vrijdagavond 12 november door een schoonzoon ontdekt in haar huis aan de West-Kinderdijk, waarna direct de politie werd ingeschakeld. Omdat het lichaam al in verre staat van ontbinding was, maar ook deels was verminkt, werd er een forensisch onderzoek ingesteld. Een misdrijf was immers niet uit te sluiten. Al snel bleken de verminkingen veroorzaakt te zijn door de Mechelse herder van de vrouw. Zaterdagochtend heeft de politie de tuin en directe omgeving van het huis afgezocht naar de vermiste lichaamsdelen. De begrafenisondernemer heeft inmiddels het stoffelijk overschot meegenomen naar het mortuarium. Reageren kan op het vorige bericht.