ALBLASSERDAM – De Ierse topband The Fureys and Davey Arthur heeft zaterdag 6 november in een bomvolle zaal in Landvast opgetreden. “Formidabel” zo noemde één van de bezoekers het optreden na afloop. “Ik heb veel van de band gehoord en wist dat ze goed waren, maar ik had niet verwacht dat ze in een dorp als Alblasserdam zo’n show zouden geven, die ze op eenzelfde manier zouden geven als bijvoorbeeld in de Ahoy. Prachtig!,” zo luidde het commentaar van deze bezoeker.  Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken en verder te lezen.

De Fureys and Davey Arthur is een van de bekendste folkgroepen uit Ierland . De broers Finbar, George, Eddy en Paul begonnen 31 jaar geleden samen met hun vriend Davey Arthur hun muzikale toernee door de wereld. Succesvol waren ze met velen hits o.a.: When you are sweet sixteen, The Green Fields of France, The Old Man, Steal Away, Goodnight Irene en Red Rose Cafe dit laatste nummer kent in ons land grote populariteit als het werk van Vader Abraham, “Het kleine café” aan de haven”.