OUD-ALBLAS – De Oud-Alblasse voetbalteams E1 en E3 van VV De Alblas, hebben afgelopen woensdag gespeeld tegen twee E-selectieteams van Feyenoord. Hoewel het een regenachtige avond was, kwamen er zo’n 250 bezoekers om de jonge voetballertjes aan te moedigen. Hoewel beide elftallen er hard tegen aan gingen, moesten toch in de Feyenoord teams de meerdere worden erkend. Na afloop van de wedstrijd kregen de spelers van De Alblas nog een vaantje van Feyenoord cadeau als aandenken. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Het initiatief voor deze avond is genomen door de trainers Wim Spierings en Eric Benthin, die met zijn adviesbureau Benthink tevens sponsor van De Alblas E1 is. Andere sponsors van E1 zijn Volkswagen, Audi & Fiatdealer Ames en de woonwinkel Casa Trend in Sliedrecht. Beide teams van De Alblas vonden het toch wel bijzonder te mogen spelen tegen Feyenoord. Voordat de wedstrijd begon hebben alle spelers gezamenlijk met elkaar gegeten, dit was mogelijk gemaakt door de Hema  Alblasserdam en tevens door een aantal enthousiaste vrijwilligers van De Alblas.

Na afloop van de wedstrijd kregen alle spelers van De Alblas nog een vaantje van Feyenoord cadeau als aandenken en hebben de jongens met elkaar nog nagepraat onder het genot van een snack en drankje van een anonieme sponsor. De Feyenoordleiding was volgens de club goed te spreken over het ontvangst en heeft te kennen gegeven volgend jaar weer graag terug te komen.