ALBLASSERDAM – Maandag 15 november 2010 organiseren de gemeenten Papendrecht en Alblasserdam in samenwerking met Sportservice Zuid-Holland voor de derde keer een mini sportcongres. Dit keer in het vernieuwde theater De Willem in Papendrecht. Dit sportcongres wordt in het kader van verenigingsondersteuning en deskundigheidsbevordering van gemeenten georganiseerd. Het mini sportcongres is bedoeld voor besturen van sportverenigingen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Van 19.00 uur tot 22.00 uur kunnen zij gratis diverse workshops volgen. De thema’s zijn: Wet- en regelgeving; de belangrijkste wet- en regelgeving waar een sportvereniging mee te maken heeft en Vrijwilligersmanagement; vrijwilligers werven, motiveren en behouden. In het kader van dit laatste thema zal DES ’72 een presentatie tijdens de workshop verzorgen.

Bent u bestuurslid van een sportvereniging in Papendrecht of Alblasserdam? U kunt zich aanmelden voor het mini-sportcongres op http://www.mini-sportcongres.nl/. Hier kunt u ook uw keuze voor de workshops kenbaar maken. Deelname aan het mini-sportcongres is gratis voor alle Alblasserdamse- en Papendrechtse sportbestuurders. Klik hier om het hele programma te bekijken: Mini Sportcongres 15-11-2010 uitnodiging