ALBLASSERDAM – De Vondellaan en Rembrandtlaan zijn vanaf dinsdag 9 november 06.00 uur tot woensdag 10 november 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Op die dagen worden deze straten geasfalteerd. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken worden de asfalterings-werkzaamheden ook ’s nachts uitgevoerd. De bewoners van deze en de omliggende straten hebben een brief ontvangen van de gemeente met informatie over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van hun woningen.  Ook worden er op deze dagen verkeersregelaars ingezet.  Op 9 en 10 november zijn de bushaltes aan Vondellaan, Rembrandtlaan en aan het einde van de Plantageweg tijdelijk buiten gebruik. Op die dagen is er een bushalte aan de Nicolaas Beetstraat. Op 12 november vanaf 16.00 uur zijn de haltes weer op hun oude plaats te vinden. Vanaf 12 november zijn de Vondellaan en de Rembrandtlaan weer open voor het verkeer. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Meer informatie over de exacte tijden is te vinden in deze brief:  http://www.alblasserdam.nl/albdam/up1/ZaiepxiIK_371.pdf