ALBLASSERDAM – Onderwijs-wethouder Peter Verheij opent maandag 1 november 2010 om 19.30 uur de voorlichtingsavond over het voortgezet onderwijs in Landvast. De gemeente Alblasserdam en alle basisscholen hebben deze avond georganiseerd om ouders van kinderen in de groepen 7 en 8 te helpen bij het maken van een schoolkeuze in het vervolgonderwijs. Klik op Lees Meer om verder te lezen. 

Na de opening door de wethouder krijgen de ouders informatie over de algemene structuur van het voortgezet onderwijs. Aansluitend kunnen de ouders de informatiestands bezoeken waar de verschillende scholen uit de regio zich presenteren. Hier kunnen zij kennis maken met docenten, vragen stellen en brochures bekijken. De aanwezige scholen variëren in identiteit en niveau. Aan de hand van de informatie van deze avond kunnen de leerlingen bepalen welke open dagen zij in de komende maanden gaan bezoeken.