ALBLASSERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal uit een woning aan de Groene Zoom. Een 88-jarige vrouw uit Alblasserdam kwam woensdagavond 20 oktober rond 17.30 uur bij haar woning aan de Groene Zoom. Toen het slachtoffer naar binnen ging en de keuken inliep, stond er plots een onbekende, getinte vrouw van ongeveer 1,65 m in de keuken. Vervolgens zag ze een onbekende eveneens getinte man van 1.90 m lang de woonkamer inlopen. De man pakte daar de handtas van het slachtoffer en rende de woning uit. De vrouw ging er vervolgens achteraan. Toen het slachtoffer even later haar slaapkamer binnenging, bleek een kast te zijn doorzocht waaruit enkele bankpassen en een onbekend geldbedrag waren meegenomen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal uit de woning en beschikt over de volgende signalementen. Signalement man: licht getint, ongeveer 1,90 m. lang, ongeveer 50 jaar, kort zwart haar, korte zwarte jas, spijkerbroek, donkere schoenen. Signalement vrouw: licht getint, ongeveer 1,65 m. lang, ongeveer 50 jaar, donker zwart haar in een knot, langere zwarte jas. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.