ALBLASSERDAM  – Meer dan honderd kinderen hebben dinsdagochtend 19 oktober gezongen, gebeden en geknutseld In de Alblasserdamse Ichtuskerk bij het Scheldeplein. Dit waren er minder dan vorig jaar. Oorzaak hiervan is waarschijnlijk A-Kidz dat werd gehouden in sporthal Blokweer. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar waren welkom bij de Ichthus Inn die vier keer per jaar gehouden wordt. Het thema op deze ochtend was:  “Ik en jij, samen wij?!” Woensdag 20 oktober zijn de kinderen weer welkom en mogen ze spullen voor Roemenië meenemen.  De bijeenkomst begint om 10.00 uur en eindigt rond 12 uur. Groepsleider Wilma de Vries vatte na afloop de ochtend samen met: “Het mooiste aan deze dagen vind ik dat we de kinderen iets over God vertellen.” Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken. Tekst en foto’s zijn gemaakt door Debora van der Kuijl.Meer: